Torp och Permanentboenden

Hos oss finns ett antal torp till uthyrning. Till våra torp söker vi endast hyresgäster som är intresserade av både byggnadsvård och trädgård.  

De som hyr våra torp vill komma nära naturen ifrån stressen i vardagslivet. Vi erbjuder unika lägen, flera sjönära och andra inne på Sättra Ängars Naturreservat. Ett gediget arbete har gjorts av en tidigare hyresgäst på historian bakom de torp, mindre gårdar och backstugor under Sättra (Sätra Säteri). Titta gärna in på hennes hemsida http://www.saetra.se/sattragard.htm#botten 

Vissa utvalda torp har vi valt att renovera och bygga om till permanentboenden, detta arbete sker kontinuerligt. Vi renoverar till en mycket bra standard men renoverar inte sönder torpen, utan den gamla karaktären bevaras. Till sommaren 2019 kommer vi kunna erbjuda två nya boenden i toppskick med guldläge, intill Sättra Ängars Naturreservat (Turhemmet, Lilla Kungshult). Skicka ett mail vid intresse! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi har fem mil till Linköping, sju mil till Jönköping samt fyra mil till Motala

För att bli hyresgäst hos oss krävs avsaknad av aktiva betalningsanmärkningar. Vi kommer att ta Kreditupplysning på blivande hyresgäster samt vilja ha referenser från tidigare hyresvärd eller likvärdig alternativ.